About

Vibes by Yoni

Jong, creatief en dynamisch
en wie ben jij?

De stijl, de vibe
en de passie.

Ik ben

Yoni Hessing

Ideeën, wensen en gevoelens omzetten in beelden en daar op creatieve manier een ontwerp van maken dat zich van anderen onderscheidt, dat is mijn grote passie.

Om dat te kunnen doen heb ik diverse opleidingen gevolgd. In periode 2012-2016 aan het Grafisch Museum in Utrecht en daarna tot medio 2020 aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Ik leerde met een keur aan grafische programma’s te werken, die mij in staat stellen mijn ideeën en die van klanten in een ontwerp te gieten.

In 2019 heb ik Vibes By Yoni opgericht. De naam verwijst naar het gevoel en de beweging die ik wil creëren in de ontwerpen die ik maak. Beweging als het gaat om het overleg met de klant, het raken van de juiste snaar en dat vertalen naar een design dat opvalt door kleur, stijl, positiviteit en duidelijkheid. Om de juiste vibe te bereiken in een ontwerp, is samenspraak met een klant essentieel. Heb ik bereikt wat een klant voor ogen heeft, dan geeft mij dat enorm veel energie. Je kunt altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek. De gegevens daarvoor vind je bij “Contact” op deze website.

Heel graag tot gauw.

Liefs Yoni

Werkwijze

Van helder overleg naar een creatief design

Fase 1. Onderzoeksfase Branding

ONDERZOEKEN

In de eerste fase ligt de focus op onderzoek doen. Kennis en inzichten zijn altijd nodig om een richting te kiezen.

Fase 2. Creative proces branding

Creëren

Het creatieve proces begint met jouw ideeën en wensen om te zetten in verschillende schetsontwerpen. In enkele feedbackrondes werken we toe naar een definitief ontwerp, waar jij helemaal blij mee bent.

Fase 3. Huisstijl lancering

LANCERING

Hoera! Het moment is daar. Nog voor de deadline levert Vibes by Yoni jouw design af. Jij kunt nu vol trots je branding of product delen en knallen met jouw bedrijf! Niets is zo leuk als een blije klant!

Bekijk alle stappen