<

Ontwerpen voor

Can’t wait

De zoektocht naar het stukje extra, de toegevoegde waarde voor mijn ontwerpen.

Project

Informatie

Eigen project

‘Can’t wait’ is een project dat ik voor mijzelf heb uitgevoerd. In 2015 heb ik op Malta stage gelopen, omdat ik graag mijn Engelse taalgebruik wilde verbeteren, zodat ik ook met Engelstalige klanten beter zou kunnen overleggen. Op Malta is de hoofdtaal Engels, naast het Maltees. Het werd een leerzame tijd, zodanig dat ik me afvroeg of ik op het eiland zou willen blijven.

Het doel

Tijdens de stage op Malta heb ik mijzelf afgevraagd welke redenen er zouden kunnen bestaan om aldaar te gaan wonen. De positieve ervaring van een stage is daarvoor niet voldoende. Is er een instrument te bedenken, dat behulpzaam kan zijn bij het inventariseren van alle voor- en nadelen die aan zo'n grote stap zijn verbonden?

Ik heb op Malta het Can't wait-project ontworpen om data te verzamelen over de vraag die ik mijzelf heb gesteld. Gebruik makend van o.a. een app ben ik gekomen tot een instrument dat helpt een weloverwogen keuze te kunnen maken, n.a.v. van een reeks vragen over huisvesting, carrièrekansen, leefstijl etc in een nieuwe omgeving. Deze planmatige aanpak helpt mij nu bij het designersvak.

Na het verzamelen van al deze verschillende data, ben ik er visualisaties van gaan maken. Ik heb de visualisaties met de hand gemaakt omdat dit er een persoonlijk tintje aan geeft.

De ervaring op Malta heeft me geleerd hoe ik zelfstandig grote veranderingen aankan en out of the box kan denken. Het natuurschoon heeft me bovendien de liefhebberij voor fotografie aangereikt, iets waar ik in mijn vak als designer veel profijt van heb.

Vragen? Ask Yoni!

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oops er is iets verkeerd gegaan, probeer het later nog eens!