<

Ontwerpen voor

Dräger

Project

Informatie

Opdrachtgever

Dräger is een internationaal bedrijf, dat innovatieve apparatuur ontwikkelt in veiligheidstechniek en oplossingen waarop mensen over de hele wereld vertrouwen, wanneer levens op het spel staan. Masterclass Veilig Vluchten is een concept van Dräger. Tijdens de Masterclass Veilig Vluchten word je in één dag door het gehele proces meegenomen hoe een onderbouwd brandveiligheidsconcept tot stand kan worden gebracht.

Bezoek Dräger

Het doel

Het doel van de online content kalender voor de Linkedin pagina van Dräger Brandbeveiliging is dat de doelgroep, die bestaat uit alle direct en indirect betrokkenen bij de brandveiligheid (vooral BHV’ers, specialisten en managers vastgoed of facilitaire diensten) in organisaties, gestimuleerd gaan worden zich in te schrijven voor Masterclass Veilig Vluchten.

Om tot een contentstrategieplan voor Dräger te komen heb ik eerst een brainstormsessie gepland met medewerkers van Dräger, zodat het contentstrategieplan goed aansluit op de organisatie. Hierna ben ik gaan ontwerpen. Om de Linkedin posts extra kracht en ondersteuning te geven heb ik bij elke post een beeld ontworpen.

Om Masterclass Veilig Vluchten zichtbaar te maken voor potentiële klanten een eigen identiteit te geven heb ik een logo ontworpen. Het logo zal voor herkenning zorgen.

Let's do this!

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oops er is iets verkeerd gegaan, probeer het later nog eens!