<

Ontwerpen voor

Junoordzij

Project

Informatie

De klant

“Mijn ultieme droom is een wereld waarin iedereen zichzelf is. Een wereld waarin iedereen zijn/haar hart volgt, waarin iedereen geniet van het leven, waarin iedereen zichzelf accepteert en waardeert. Ik geloof er heilig in dat dit mogelijk is en dat het voor iedereen haalbaar is om jezelf te zijn en je eigen keuzes te maken.” Dit is de ultieme droom van Judith Noordzij.

Bezoek Junoordzij.com

Het doel

Aan mij de eer om Judith’s droom om te zetten in een volledige restyling van haar website.

klant

Review

“Yoni heeft mijn website ontworpen en daar ben ik enorm blij mee en enthousiast over. Ik liet haar helemaal vrij in het design (op wat voorkeuren qua kleur na) en ze heeft het precies zo ontworpen als ik wilde. Mega aanrader om Yoni in te zetten voor creatieve designs!” zegt Judith Noordzij, oprichter van Junoordzij.

Judith was zo enthousiast geworden over de ontwerpen voor haar website dat ik de voor haar gemaakte huisstijl door mocht gaan voeren in o.a. pdf- en word documenten, PowerPoint templates en een e-mailhandtekening.

Instagram is een belangrijk medium voor Judith. Zo heeft Judith, op een besloten Instagram account, haar online cursus Fire to Inspire opgestart. In de story berichten van Istagram ontbrak echter de huisstijl. Hiervoor heb ik templates ontwikkeld in de stijl van Junoordzij.

Let's do this!

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oops er is iets verkeerd gegaan, probeer het later nog eens!