<

Ontwerpen voor

JUST.thelifestyle

“Yoni heeft dit kunstje meer dan goed geflikt en is zeer professioneel te werk gegaan.” – Just.thelifestyle

Project

Informatie

Opdrachtgever

JUST.thelifestyle is een informatief lifestyle platform, dat Maarten De Groot en Judith Noordzij hebben opgericht. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat een mentaal en fysiek fitte lifestyle binnen handbereik ligt en je levensgeluk vergroot.

Bezoek Justthelifestyle.nl

Het doel

Mijn doel is om de missie van JUST.thelifestyle om te zetten in creatieve ontwerpen voor o.a. de e-boeken die ze uitbrengt.

klant

Review

“Met JUST.thelifestyle waren we opzoek naar een designer die aan de behoefte kon voldoen van onze startende onderneming. Wij hadden nog geen huisstijl en wilden onze huisstijl laten ontwikkelen en deze stijl doorvoeren in onze e-boeken. Yoni heeft dit kunstje meer dan goed geflikt en is zeer professioneel te werk gegaan. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en de eindproducten. Kortom Vibes by Yoni is de persoon voor je design klussen.” Vertelt Maarten de Groot, oprichter van JUST.thelifestyle

Na het ontwerpen van de huisstijl van JUST.thelifestyle was de website aan de beurt voor een nieuw ontwerp.

Met het nieuwe Dumbbell E-book wil JUST.thelifestyle zoveel mogelijk mensen laten trainen en hen zowel inspireren als tonen dat je met slechts 2 dumbbells dat heel effectief kunt doen.

Let's do this!

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oops er is iets verkeerd gegaan, probeer het later nog eens!