<

Ontwerpen voor

Mind Your Distance Button

Hou jij 1,5 meter afstand?

Project

Informatie

Eigen project

In de ochtend op vrijdag 20 maart had ik mijn ouders aan de telefoon. Ze merkten op dat de mensen bijna geen rekening hielden met het houden van de anderhalve meter afstand, om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hier moest een oplossing voor komen. En zo ontstond de Mind Your Distance Button.

Het doel

De ‘Mind Your Distance Button’ helpt je eraan herinneren om anderhalve meter afstand te houden, waardoor er minder kans is op besmetting met het coronavirus.

Het

idee

Ter bestrijding van het coronavirus pleit de Nederlandse overheid, op advies van het RIVM, vooral afstand te houden. Anderhalve meter afstand tussen jou en mij om zo de verspreiding van het vreselijke COVID-19 virus tegen te gaan. De vriendelijke 'Mind Your Distance Button' helpt je voortdurend herinneren aan dit dringende advies.

Met het dragen van deze button help je jezelf en anderen te denken aan de anderhalve meter afstand om zo met alle 17 miljoen Nederlanders deze coronacrisis te bestrijden.

De button kost 1,5 euro, waarvan een deel naar de Erasmus MC foundation zal gaan voor de ontwikkeling van een medicijn of vaccin tegen het coronavirus.

Let's do this!

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oops er is iets verkeerd gegaan, probeer het later nog eens!