<

Ontwerpen voor

WeFitter

“Vibes By Yoni zorgde in ons proces voor de visuele transformatie van de vibe die wij als bedrijf willen uitstralen. "- WeFitter

Project

Informatie

Opdrachtgever

WeFitter is software die connecties mogelijk maakt tussen fitness apps en bijvoorbeeld smartwatches. Lifestyle gerelateerde data kan hierdoor uitgewisseld en fitnessdoelen kunnen door middel van gamificatie worden gerealiseerd.

Bezoek WeFitter.com

Het doel

WeFitter was opzoek naar een compleet vernieuwde website en heeft mij gevraagd om dit te realiseren.

Klant

Review

“Vibes By Yoni zorgde in ons proces voor de visuele transformatie van de vibe die wij als bedrijf willen uitstralen. In een creatief en interactief proces heeft Vibes By Yoni deze vibes kunnen omzetten in beelden die bij ons passen en een stijl waar we op door kunnen werken in de toekomst. Wij zijn daarom zeer tevreden over de werkzaamheden die Vibes By Yoni voor ons heeft kunnen realiseren.” Zegt Nick Bosscher, product owner van WeFitter

Voor WeFitter heb ik een nieuwe stijl ontwikkeld. Het gebruik van kleine illustraties maakt de ontwerpen speels en tegelijkertijd zie je wat en waar WeFitter voor staat.

Om herkenning en vertrouwen uit te stralen heb ik de stijl voor WeFitter doorgevoerd in o.a. e-mail templates, Powerpoint presentaties en afbeeldingen van challenges.

Let's do this!

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oops er is iets verkeerd gegaan, probeer het later nog eens!